موسسه زبان آلمانی دال موسسهای آموزشی-فرهنگی-هنری میباشد که فعالیت خود را به مدیر مسئولی آقای محمد مؤمنی و مدیریت آموزشی آقای احمد کشاورزی در آذرماه سال نود وهفت آغاز نمود. این مجموعه با تمرکز به نیازهای آموزشی در حوزه زبان آلمانی و با همکاری با اساتید و مربیان برجسته در این حوزه توانست در مدت کوتاهی با برگزاری دورههای متنوع آموزش زبان آلمانی سهم قابل ملاحظهای را در آموزش این زبان به خود اختصاص دهد. موسسه زبان آلمانی دال با نیازسنجی جامعه علمی کشور با توجه به اینکه در سالهای اخیر گرایش به یادگیری زبان آلمانی به مقاصد مختلفی از جمله مهاجرت تحصیلی به آلمان، جستجوی شغلی، پیوست به خانواده و همچنین گسترش تبادلات اقتصادی، فرهنگی، علمی و دانشگاهی با کشورهای آلمانی زبان، آموزش زبان آلمانی را به عنوان رکن اصلی فعالیت خود قرار دادهاست. برگزاری دورههای زبان آلمانی به صورت فشرده، فوقفشرده، دورههای آموزشی آخرهفته مخصوص شاغلین محترم، دورههای آمادگی آزمونهای استاندارد بین المللی، کارگاههای آموزشی با تمرکز بر تقویت مهارتهای تخصصی زبان آلمانی اعم از مهارتهای مکالمه، مهارتهای نوشتاری، مهارتهای شنیداری و دستورزبان، از جمله خدمات آموزشی هستند که آموزشگاه دال با در اختیار گرفتن اساتید مجرب و با استفاده از روشهای آموزشی روز آمد به ارائه آنها اهتمام ورزیدهاست. مدیریت، کادر آموزشی، کادراداری مجموعه، همگی بر آن هستند که با اتکا به خط مشی و سیاست کلی آموزشی مجموعه و با افزایش بهرهوری و همچنین رضایتمندی هنرجویان قدمی هر چند کوچک را در راستای اعتلای علمی و فرهنگی کشور عزیزمان بردارند.
مدیرمسئول: |
آقای محمد مومنی |
مدیر آموزش: |
آقای احمد کشاورزی |
مدیران داخلی: |
خانم سمانه کاوندی، آقای نیما انصافیان |
مدیر وبسایت: |
آقای محمد رئیسی نسب |
امور مالی و حسابداری: |
خانم فائزه اشراقی، آقای علی کیانی |
همکاران واحد اداری: |
خانم مرضیه کاظمی، خانم تینا موسوی |
همکاران واحد پذیرش: |
آقای پارسا شبانی، خانم دل آرام خستو، خانم هدیه باغبان، خانم مینو مختاری، خانم تابان حامدی |
مدرسین موسسه زبان آلمانی دال به ترتیب حروف الفبا: |
|
خانم الهه آذر افزا، آقای علی آزاد، آقای کامیار آقازاده، خانم سپیده افشاری، خانم سپیده ابراهیم، خانم نگین امینیان، آقای نیما انصافیان، آقای نیما ایرانیخواه، خانم هستی اسفیدانی، خانم آوا بامدی، آقای سالار باقری، خانم مریم برقعی، آقای سهند پورمحمد، امیرمحمد جلینی، خانم مونا حسینیکیا، آقای شبر خمستان، خانم شادی درویشحسن، خانم میترا دهقان، خانم کیانا ربیعی، آقای محمدرضا رئیسی، آقای سینا زابلی، خانم آیدا سیدین، آقای امین سنگری، خانم محدثه سراج، آقای محمد امین سائینی، خانم درسا صفاپور، خانم صبا طالبی، آقای حامد عبدلی، خانم رومینا غلامی، خانم پریا فرهادیفر، خانم مهدیس فاضلی، خانم یلدا قیاس خانی، آقای فردین کیانی، آقای هادی کابلی، خانم زهره کریمی، خانم فروغ لطفیزاده، خانم بهاره میلانی، خانم عسل محبی، خانم نگار مقصودینما، خانم فاطمه مجیدی، خانم سمیرا مستقیمی تهرانی، آقای محمود موگویی، آقای علیرضا محمودی، آقای وحید موسوی بلادی، خانم سحر نادری، خانم منا ناظمی، آقای ایمان نجف آبادی، آقای سعید هنجنی، خانم یاسمین هاشمی، آقای سروش یوسف زاده. |
یکی از بهترین راه ها برای جوانانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشورشان را دارند، اخذ ویزای تحصیلی این سرزمین است. این راه به دلیل آن که هزینه کمی دارد با استقبال جوانان رو به رو شده است. شما در آلمان می توانید مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشدی بگیرید که به صورت بین المللی معتبر شناخته می شوند، آن هم با هزینه ای بسیار پایین و حتا گاهی کاملا رایگان.
برای آنان که در آلمان زندگی می کنند و یا قصد مهاجرت به آلمان جهت تحصیل و یا کار را دارند , آموختن زبان آلمانی را دیگر نمی شود امری تفننی در نظر گرفت. برای ادغام در جامعه آلمانی و یا پیداکردن موقعیت شغلی وهمچنین تحصیل در آلمان دانستن زبان آلمانی یک امر ضروری به حساب می آید.
زبان آلمانی در بین زبانهایی که پس از انگلیسی یادگرفته میشود، جایگاه اول را به خودش اختصاص داده است. آیا واقعا ارزش دارد که وقتی همین انگلیسی را بهزور یادگرفتهایم سراغ یک زبان جدیدتر برویم؟ آیا آموختن این زبان ارزش وقت و زحمتش را دارد؟ در این نوشتار به دلایل ارزشمند بودن زبان آلمانی و به انگیزههای عموم افراد برای یادگیری این زبان میپردازیم.
این زبان دومین زبان اسناد علمی (پس از انگلیسی) و سومین زبان بکار برده شده در تارنماهای اینترنتی (پس از انگلیسی و روسی) است. همچین گفته میشود یک دهم کل کتابهایی که هر ساله در جهان تألیف میشوند به زبان آلمانی است..
آلمانی در کنار انگلیسی و فرانسوی زبان رسمی اتحادیهی اروپاست.حدود ۹۵ میلیون نفر آلمانی را به عنوان زبان اول خود تکلم میکنند، به این معنا که به همان اندازه که گویشورانی از آلمانی به عنوان زبان مادری استفاده میکنند، به همان اندازه هم گویشورانی از آن به عنوان زبان دوم استفاده میکنند
برخورداری از مهارتهای زبان آلمانی در رزومهیتان میتواند به شغلتان کمک کند.زبانهای حاشیهای زیادی مورد استفاده کشورهای مهم اروپایی هستند که نزدیکی فوقالعادهای با آلمانی دارند. اتریش، بلژیک، لیختنشتاین، لوکزامبورگ و سویس از جمله این کشورها به شمار میروند. در نتیجه میتوان گفت ارتباطات مرکزیت این قاره سبز، با آلمانی جلو میرود.